
Jednoduchý a výborný nízkosacharidový oběd...
- 40m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Směs | |
---|---|
květák
|
1 kus |
mrkev
|
1 kus |
česnek
|
4 stroužky |
cibule
|
1 kus |
rajčata
|
4 kusy |
klobása maďarská
|
150 g |
vajíčka
|
3 kusy |
sůl
|
1 lžička |
pepř černý mletý
|
2 špetky |
Navrch | |
mozzarella, měkký sýr
|
1 kus |
Postup přípravy
-
Do misky nastrouhat květák, mrkev, česnek, přidat pokrájenou cibuli, rajčata, domácí klobásu, vejce, sůl, pepř, smíchat a dát do máslem vymazané formy zapéct. Před koncem přidat mozzarellu.
Makronutrienty
27%
33%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 336 kJ | 2 911 kJ |
Kalorická hodnota | 80,3 kcal | 696 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,39 g
1,6 g |
38 g
13,9 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,44 SVJ | 3,8 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,69 g
2,93 g |
58 g
25,4 g |
Bílkoviny | 5,34 g | 46,2 g |
Sůl | 0,783 g | 6,79 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů