SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S VLOČKOVÝM KNEDLÍKEM

babi Lali

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S VLOČKOVÝM KNEDLÍKEM

Včera jsem fotku oběda nestihla vložit

Postup přípravy

  1. Těsto dáme do vymazaného hrnku, do mikrovlnky na 3.5minuty

  2. RECEPT NA SEGEDÍN :

    na pánvi na minimum tuku osmažíme cibuli a přidáme na kostky nakrájené libové vepřové maso, které necháme zatáhnout. Přidáme sladkou papriku a ihned podlijeme trochou vody. Dáme sůl, pepř, kmín a dusíme, když je maso měkké, přidáme sterilizované, nebo kysané bílé zelí a necháme ještě krátce podusit.Kdo má rád, přidá česnek. Zahustíme lžíci špaldové mouky,nebo nastrouhaným bramborem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte