Kuře na červeném zelí

Jídelní plán

Kuře na červeném zelí

Kuře na červeném zelí je recept z jednoho hrnce. Je to velice rychlá a zdravá večeře. Vyhovuje požadavkům na low carb i keto verzi nízkosacharidového stravování. Je rychlé a výborné. Dobrou chuť!

Postup přípravy

  1. Tento recept je na super rychlou večeři. Takže šup na to. Zapněte troubu na 200°C. Kuře osolte, opepřete a okmínujte a zlehka poprašte paprikou a nebo grilovacím kořením.

  2. Cibuli očistěte a nakrájejte na kostky. Stejně tak slaninku. Slaninu orestujte na lžičce sádla, jakmile začne sklovatět, přidejte cibulku a opečte.

    Ochutnejte zelí - pokud je příliš kyselé, propláchněte ho. Jinak z něj vylejte šťávu a promíchejte na pekáči s cibulí. Navrch naskládejte kuřecí stehna a vložte do trouby.

  3. Pečte, dokud nebude kuře měkké, pak sundejte poklici a opečte kůrčičku.

    Pokud je v pekáčku hodně tekutiny, vyndejte maso a šťávu zredukujte vařením na sporáku.

    Podávat můžete například s noky, pokud se stravujete low carb, můžete zvolit například kedlubnové brambory.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte