PANENKA S NIVOVOU OMÁČKOU A CUDLEMI - LC

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

PANENKA S NIVOVOU OMÁČKOU A CUDLEMI - LC 1 další fotka

Nízkosacharidový (low carb) oběd skvělý a rychlý, no prostě panenka, ta nemůže být špatná:)

Postup přípravy

  1. Panenku si nakrájíme na silnější plátky, kotníky lehounce naklepneme a vrstvíme do sklenice, vždy zakápneme olejem, přidáme čerstvý rozmarýn.

    Já měla olej domácí bazalkový, vy dejte kvalitní jaký máte.

    Necháme v lednici uležet, já měla naloženou panenku 2 dny.

  2. Na pánev dáme olej ze sklenice, plátky masa osolíme a restujeme z každé strany tak 4 minuty. Přiklopíme a dáme pánev stranou.

  3. Mezitím si v kastůlku ve vařícím mléce rozpustíme nadrobenou nivu, přidáme prolisovaný česnek a odstavíme.

  4. Cuketu naškrábeme na nudličky, orestujeme na ghí pár minut, osolíme.

  5. Servírujeme plátky panenky přelité omáčkou, cudle a čerstvou zeleninu dle chuti.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte