Karbanátky z kysaného zelí a strouhaného celeru - LC

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Karbanátky z kysaného zelí a strouhaného celeru - LC

Nízkosacharidové zelňáky - zdravější (low carb) varianta bramboráků od Dany Ščerbové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Dala jsem půl balíčku kysaného zelí, co mi zbylo, vymačkat a nakrájet nadrobno, přidat nastrouhaný celer část najemno a část nahrubo, jednu nastrouhanou mozzarellu (v nálevu) asi 10dkg strouhané goudy, 2-3 vejce podle velikosti, pokrájenou slaninu, dochutit jako bramboráky (sůl, pepř, česnek, majoránka, kmín) přidat 2 lžíce lahůdkového droždí a lžíci bramborové vlákniny nebo mletého lněného semínka, nechat odpočinout.

  2. Tvarovat karbanátky a smažit na sádle.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte