Jablkové bezlepkové muffiny

Veronika's cuisine

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Jablkové bezlepkové muffiny

Už týden jsem postrádala inspiraci na nějaký nový neobvyklý recept. Až když jsem uviděla jablka napadl, mě recept na tyto výborné a vláčné jablkové muffiny, které sice připomínají podzim, ale na tom vůbec nezáleží. Důležitá je chuť a hlavně vláčnost, kterou na moučnících zbožňuji. Nemám ráda suché korpusy.

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia.

  2. Smícháme zvlášť sypké a mokré ingredience.Nastrouháme jablko a přidáme žloutek, bílek dáme zvlášť a vyšleháme z něj tuhý sníh.

  3. Všechny ingredience postupně smícháme a nakonec i lehce, ale důkladně zamícháme tuhý sníh z bílků.

  4. Pečeme cca 30 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte