Hovězí játra v pikantní omáčce - LC

Hovězí játra v pikantní omáčce - LC

Hovězí játra - nejsou tak často k dostání, ale chuťově úžasné a za pár korun.

Děkujeme Táně Liškové za recept, více na: https://l.facebook.com/tankavari.blogerka.cz/

Postup přípravy

  1. V pánvi rozpálíme kokosový olej a osmahneme na něm postupně mrkev, cibuli a česnek. Pak přihodíme kostky masa, kari koření a skořici a na prudkém ohni restujeme. Teprve nakonec přidáme mletou papriku (dlouhým restováním hořkne) a rozdrobené chilli papričky a podlijeme trochou vody. Přikryjeme pokličkou a necháme dusit.

  2. A můžeme si připravit další papriku - tentokrát je ale řeč o zelenině, která zde představuje přílohu. Papriku přidáme do hrnce asi po 20 minutách dušení masa a povaříme. Jak dlouho? Tak akorát ???? Musí být měkká a sladká, ale ne rozvařená a kašovitá. V mém případě to bylo 10 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte