Základní těsto na Low carb těstoviny - grusetky bez psyllia

Jídelní plán

Základní těsto na Low carb těstoviny - grusetky bez psyllia

Stálo nás to řadu pokusů, než jsme se dostaly k téhle výborné variantě těstovin v low carb - keto verzi. Těsto je vláčné, chutná moc dobře. Těstoviny můžete přidat k masu, omáčkám, použít jako tortilly anebo stočit do slané rolády.... V každém případě si pochutnáte:)

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny důkladně rozmixujte v mixéru.

  2. Vzniklé těsto nalijte na 2 menší plechy vyložené pečícím papírem. Těsto rozetřete stěrkou po plechu do tenké placky. Pečte při teplotě 170C cca 12-15min. Dobu pečení přizpůsobte výkonu Vaší trouby a také síle placky. Těstoviny vyndejte z trouby a lehce odstraňte pečící papír.

  3. Placky by po upečení neměly být příliš vysušené, nesmí se však lepit, aby jste je mohli až trochu zchladnou zatočit a nakrájet na úzké nudle či jiné tvary.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte