KRÁLÍK S ČOČKOU A ŽAMPIONY

Luci

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

KRÁLÍK S ČOČKOU A ŽAMPIONY 1 další fotka

Králík nemusí být jen na česneku či se zelím...netradiční, ale skvělá kombinace králičího masa, červené čočky a žampionů, zkuste:)

Postup přípravy

  1. Králičí stehna si den předem naložíme do nakrájené cibule, osolíme, okmínujeme.

  2. Druhý den přidáme sádlo, na kostičky nakrájený špek a lehce osmahneme.

    Trochu podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme asi 1,5 hodiny.

    Nakonec odkryjeme a ještě dopečeme dozlatova.

  3. Mezitím si uvaříme červenou čočku doměkka spolu s bylinkami.

    Do hotové vmícháme nakrájené čínské zelí.

  4. Žampiony nakrájíme, osolíme a osmahneme na másle. podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte