Květákové "rizoto" - LC

Laduš

Květákové "rizoto" - LC

Další oblíbené low carb jídlo. :)

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso jsem nakrájela na nudličky, osolila jsem je a okořenila pepřem a grilovacím kořením.

    Syrový květák jsem nastrouhala na hrubém struhadle.

    Cibuli jsem oloupala a nakrájela nadrobno. Na pánvi jsem rozehřála lžíci oleje a cibuli orestovala dozlatova.

  2. Ve velké hluboké pánvi jsem rozehřála lžíci přepuštěného másla. Přidala jsem polovinu nastrouhaného květáku (víc se mi na pánev nevlezlo, tak jsem to dělala na 2x), osolila a osmahla. Poté jsem přilila trochu vody a povařila, než se voda vydusila. Pak jsem to samé ještě udělala s druhou polovinou květáku.

  3. Na pánvi jsem rozehřála lžíci přepuštěného másla, přidala jsem mraženou zeleninu, sůl a trochu pepře a zeleninu orestovala.

    A nakonec jsem na pánvi rozehřála lžíci oleje a zprudka jsem orestovala maso.

  4. Ve velké míse jsem vše promíchala - květák, cibuli, zeleninu a maso.

    Na talíři jsem posypala najemno nastrouhaným sýrem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte