
Krásný den a dobrou chuť, pro více klikni:
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb/profilecard/...
- 25m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Omáčka | |
2 hrsti |
2 hrsti |
100 g |
100 g |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Hranolky | |
150 g |
150 g |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso nakořeníme a potřeme česnekem, poté zprudka osmahneme na másle z obou stran a dáme na 180 stupňů do trouby na cca 20 minut.
-
Na pánvi, s výpekem z kuřete, podusíme špenát s česnekem, poté přilijeme smetanu a redukujeme do požadované hustoty, osolíme a opepříme.
-
Batát omyjeme, nakrájíme a promícháme s olejem a kořením, pečeme na 180 stupňů doměkka.
Makronutrienty
30%
46%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 568 kJ | 3 186 kJ |
Kalorická hodnota | 136 kcal | 761 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
7,68 g
2,8 g |
43,1 g
15,7 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,768 SVJ | 4,31 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,3 g
4,06 g |
35,4 g
22,8 g |
Bílkoviny | 11,8 g | 66,2 g |
Sůl | 0,894 g | 5,01 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů