Kuřecí na kořenové zelenině s jáhličkami

Na vlně chuti

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Kuřecí na kořenové zelenině s jáhličkami

Postup přípravy

  1. Na Českém Ghíčku si zatáhneme kuřecí maso, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list, nové koření. Vaříme do změknutí zeleniny a masa. Vyndáme bobkový list a nové koření. Maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme.

  2. Během vaření zeleniny s masem si připravíme jáhly. Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody na15-20 minut. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu.

  3. Nalijeme si omáčku, z jáhel uděláme kuličky a přidáme maso, ozdobíme petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte