Kuřecí maso se sýrovou omáčkou a květákovou kari rýží

Iv-Et

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Kuřecí maso se sýrovou omáčkou a květákovou kari rýží

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso opečeme na másle, osolíme a jemně osolíme. Když je maso měkké, tak zalijeme smetanou ke šlehaní. Přidáme sýr podle chuti (niva, mozzarella, tučný eidam atd.) necháme rozpustit a zhoustnout. Přidáme bylinky ( např. bazalku, provensálské, tymián atp.)

    Květáková rýže-

    květák nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme na pánev, osolíme a při nižší teplotě dusíme cca 20 minut (nepodléváme).

    Nakonec přidáme kari koření.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte