Krůtí prso a cibulový přeliv s nádechem citrónu - LC

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Krůtí prso a cibulový přeliv s nádechem citrónu - LC

Krůtí maso a příloha sýrové noky ...moc dobrý oběd od Kačky Kolníkové, děkujeme:)

Postup přípravy

  1. Krůtí maso sem si naložila do tučného jogurtu se solí a dala na 2 hodiny do lednice.

  2. Maso jsem si orestovala na ghí.

    Do výpeku orestovat červenou cibuli, kurkumu a petrželku.

    podlít maličko vodou, přidat citronovou šťávu a nechat probublat.

    Zalít smetanou a osolit - hotovo.

  3. Na talíři maso přelít smetanovou omáčkou. Servíruji se sýrovými noky (gnochi):www.jidelniplan.cz/recepty/syrove-noky-lc

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte