Celozrnné záviny s hruškami nebo tvarohem

Pavla Janovská, nutriční terapeut

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Celozrnné záviny s hruškami nebo tvarohem 1 další fotka

Postup přípravy

  1. Těsto nechte vypracovat v pekárně, kdo nemá, musí ručně.

  2. Hrušky nastrouhejte a zceďte šťávu.

  3. Těsto rozdělte na dva díky. Jednotlivě naplňte náplněmi. Nechte ještě 30 minut kynout. Poté potřete rozšlehaným vejcem a posypejte mandlemi, pečte 25 minut na 170 st.

  4. Tvarohový se při pečení nafoukne a proto vám může prasknout, to ovšem nemá vliv na konečnou chuť.

    Dobrou chuť!

    V redukci zařaďte v dopoledních časech.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte