Jídelní plán
  • Soutěže
  • Recepty
  • Magazín
  • Přihlášení
  • Registrace
  • Přidat recept
  • Přihlášení
  • Registrace

Přihlaste se prostřednictvím svého účtu na

login Googlu
nebo

prostřednictvím svého e-mailu

Zapomněli jste heslo? Nezoufejte a obnovte si jej.

Nejste ještě zaregistrovaná? Nevadí, napravit to můžete hned teď!

Zaregistrujte se prostřednictvím svého účtu na

login Googlu
nebo

prostřednictvím svého e-mailu

Už máte účet? Přihlaste se!

×
  • Úvod
  • Soutěže
  • Recepty
  • Magazín
  • Přihlášení
  • Registrace

Michaela Rau

  • Vegetariánské recepty
  • Lchf, low carb
  • Pečení
  • Právě v sezóně
  • Vaříme ze základu
  • Obědy a večeře
  • Evropská
  • Rostlinný původ
  • Těhotenská cukrovka
  • Párty
  • Recepty (43)
  • Články (1)
SLANÝ KOLÁČ

SLANÝ KOLÁČ

Brokolicové tyčinky

Brokolicové tyčinky

VEGE PAŠTIKA

VEGE PAŠTIKA

Lilek ala pizza - nízkosacharidový

Lilek ala pizza - nízkosacharidový

1×
Avocado cream

Avocado cream

Banánovo-perníčkové muffiny se 70% čokoládou a vlašákama

Banánovo-perníčkové muffiny se 70% čokoládou a vlašákama

Máslová vánočka

Máslová vánočka

1×
Kokosove tartaletky s bilou cokoladou a mascarpone

Kokosove tartaletky s bilou cokoladou a mascarpone

3×
Mrkvový koláč

Mrkvový koláč

Plněná krůtí roláda

Plněná krůtí roláda

Švestkový koláč kynutý

Švestkový koláč kynutý

2×
ČIROK s kuřecím masem a fazolkami

ČIROK s kuřecím masem a fazolkami

Čokoládové věnečky

Čokoládové věnečky

3×
Pečené kotlety na houbách

Pečené kotlety na houbách

Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

Špičky

Špičky

1×
Rohlíky

Rohlíky

1×
Sýrový chleba

Sýrový chleba

Tiramisini

Tiramisini

Langoše

Langoše

Kraslický chleba

Kraslický chleba

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Šéfův chleba

Šéfův chleba

2×
Chléb Kubík

Chléb Kubík

5×
Vánoční mini štola s marcipánem

Vánoční mini štola s marcipánem

4×
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Rumové perníčky s marcipánem

Rumové perníčky s marcipánem

3×
Dalamánky kynuté

Dalamánky kynuté

1×
Načíst další...
Pekařova abeceda - jak upéct dokonalou vánočku

Pekařova abeceda - jak upéct dokonalou vánočku

5. 12. 2018 Michaela Rau

Vánočka patří k vánocům stejně neodmyslitelně jako dárky, koledy a rodina kolem stromečku. Její nepletená předchůdkyně „calta“, sváteční pečivo z bílé mouky, je známá už od 14. století, zaplétat se začala až postupem času a první zmínky o vánočce najdeme v 16.století. Tehdy ovšem byla výsadou pekařského cechu a mistři pekařští dodávali vánočku až na pražský hrad.


Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Zásady zpracování osobních údajů | Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Jídelní plán |

VX Systems s.r.o., Vaňkova 1373, Chrudim IV, 537 01 Chrudim

IČ: 04089839, DIČ : CZ04089839, Datum zápisu do OR: 19.5.2015, Společnost vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka C 35205