ZELUŠKY - zelné halušky LC

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

ZELUŠKY - zelné halušky LC

Květákové halušky už známe, nízkosacharidové zelušky si s nimi nezadají - rychlý a taky moc dobrý low carb oběd, zkuste.

Postup přípravy

  1. Slaninu si nakrájíme na kostičky, zelí na nudličky, cibuli nadrobno.

    Na vyškvařenou slaninu dáme orestovat zelí, osolíme a okmínujeme.

    Podusíme doměkka, příp. přidáme malinko vody. Tím máme zelušky hotové.

  2. Vyškvaříme zvlášť slaninu, na ni orestujeme cibuli.

    Lučinu si rozpustíme v hrníčku na plotně.

  3. Servírujeme jako halušky, doprostřed lučinu (palouček, bryndzu), navrch osmaženou slaninu s cibulkou.

    Je to vážně dobré...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte