Vepřová pečeně s houbovou omáčkou a batáty

Lenny73

Vepřová pečeně s houbovou omáčkou a batáty 1 další fotka

Výborný lowcarb oběd, který i muži ocení.

Na další vaření můžete mrknout zde:

https://www.instagram.com/p/CbaRXbfM5Z3/...

Postup přípravy

  1. Maso očistíme, nakrájíme, osolíme a opepříme. Žampiony a cibuli nakrájíme a okořeníme, dáme na dno pekáčku a na to maso. Pečeme na 160 stupňů doměkka (cca hodinu). Maso vyjmeme, cibuli a žampiony rozmixujeme do hladka, zjemníme smetanou a dochutíme solí a pepřem.

  2. Batáty uvaříme ve vodě doměkka, rozkrojíme a opečeme dozlatova na pánvi na lžičce přepuštěného másla, osolíme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte