ŘÍZEK NARUBY se špenátovým salátem - LC

elza

ŘÍZEK NARUBY se špenátovým salátem - LC

Řízek máme rádi...tato nízkosacharidová varianta vám bude taky chutnat:)

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepeme, málo osolíme.

    Obalíme nejprve v lahůdkovém droždí, pak ve vajíčku.

  2. Dáme smažit na sádlo z obou stran, jen na zatažení.

    Osmažené řízky dáme na plech, pečeme 50 min/220°C.

    Po asi 10 minutách pečení je přelijeme máslovo-kořeněnou směsí.

    Pokud bude třeba, podlijeme malinko vodou.

  3. Když jsou řízky skoro hotové, vypneme a necháme dojít.

    Jsou moc dobré, šťavnatější než klasické, bez dlouhého smažení u plotny:)

  4. Mezitím si uchystáme salát, dáme do lednice rozležet.

    Servírujeme s kopečkem zakysané smetany...dobrou chuť!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte