Masový hřebínek s kroketami a špenátem

Oli

Masový hřebínek s kroketami a špenátem

Moc dobré lowcarb jídlo, efektní a dobré!

Děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Maso si po vlákně nakrojím zhruba do dvou třetin po 1.5-2 cm,nesmím dokrojit.V misce si smíchám olej s česnekem,solí,pepřem a bylinkami a vytřu mezery mezi masem.Svážu provázkem a a ještě ze všech stran osolím a opepřím,nechám do druhého dne v lednici.

  2. Na sádle si do růžova osmažím na nakrájenou cibuli,položím na to maso,podliji,přiklopím a peču na 150°C doměkka,odklopím,zvýším teplotu na 180°C a peču ještě asi půl hodiny.

  3. krokety-30 g koko mouky , 20 g sezamové mouky, 3 lžíce olivového oleje , 1 lžíce xantanové gumy , 1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů , 125 ml horké vody - nechat 5 minut odpočinout, pomalu smažit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte