Křupavé zeleninové chipsy

Crusty Corner

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Křupavé zeleninové chipsy

Na křupavé zeleninové chipsy se hodí hrubozrnná sůl, smíchaná třeba s rozmarýnem, sušeným česnekem...nebo prostě s kořením které máte rádi. A můžete si k tomu dát nějaký dip, třeba z kysané smetany. Ale to jsem ani nestihla, jak rychle zmizely. Po pravdě jsem je snědla ještě při focení...

Postup přípravy

  1. Základem je nakrájet zeleninu - já jsem kombinovala celer, mrkev a petržel - na úplně tenounké plátky (díky Ježíšku za ten super nový ostrý nůž!). Tyto plátky rozprostřeme na plech. Pokapeme olivovým olejem a pečeme až jsou křupavé a zlatavé.

  2. Hotové posypeme kořením se solí. Pokud chceme konzumovat později tak nesolíme! Jinak křupavé plátky zvlhnou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte