Jarní tvarohová pomazánka s ředkvičkami na salátové lodičce

Jídelní plán

Jarní tvarohová pomazánka s ředkvičkami na salátové lodičce

Jednoduché, rychlé a výborné jídlo nebo svačinka plná bílkovin. Příprava trvá méně než deset minut:) Recept jako stvořený pro jarní dny:)

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na jemno. Ředkvičky nasekáme nebo nastrouháme nahrubo. Rozmícháme s tvarohem, solí, pepřem a trochou citronové šťávy. Pokud máme, můžeme přidat trochu čerstvých zelených výhonků pažitky, mladých kopřiv nebo medvědího česneku na dochucení.

    Salát natrháme na jednotlivé listy a pomazánku na salátové lodičky poklademe lžící. Dobrou chuť!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte