Halušky s uzeným a brynzou - LC

Halušky s uzeným a brynzou - LC

Klasika v nízkosacharidové verzi, pochutnáte si stejně.

Od Kačky Kolníkové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Mozzarellu natrhat na kousky a společně s vajíčky a solí tyčovým mixérem rozmixovat do hladké konzistence. Přidat psyllium, mouku a smíchat v těsto. Nechat chvíli odstát.

  2. Přes haluškovač natlačit do vroucí osolené vody, když vyplavou nechat ještě chviličku zavařit.Po vyndání jsem je pokapala rozpuštěným ghí aby se neslepily.

    Kdo nemá síto na halušky může vykrajovat lžící, nebo udělat z těsta špalíčky(mám odzkoušeno).

  3. Na talíři jsem posypala brynzou a osmaženým uzeným s cibulkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte