Francouzská cibulačka se zapečeným toastem

Francouzská cibulačka se zapečeným toastem 1 další fotka

Výtečná lowcarb polévka, stačí jako oběd.

Děkujeme Lence Matoušové za pěkný recept :)

Další LC inspiraci můžete naleznout zde:

https://www.instagram.com/p/CaUDudWLaRw/...

Postup přípravy

  1. Rozpustíme máslo a přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, kterou restujeme dokud nezačne měknout. Pak přidáme bylinky, bobkový list a sladidlo a necháme zkaramelizovat do hněda, poté zalijeme tak třetinou vína, stáhneme plamen na minimum a necháme vyvářet. Toto ještě dvakrát zopakujeme (zabere to dost času, takových 40 minut jsem myslím cibuli dělala, aby byla krásně měkká a karamelizovaná. Pak zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a ještě tak 15 minut prováříme.

  2. Vše kromě sýra smícháme v hrníčku a dáme na 3 minuty do mikrovlnné trouby. Poté rozkrájíme na kolečka, dáme sýr a zapečeme v troubě.

  3. Předchozí recept na kuřecí vývar naleznete↙️

    https://www.facebook.com/groups/398676690556985/permalink/1320927974998514/

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte