![Domácí FlapJack s proteinem](https://www.jidelniplan.cz/obrazky/soubory/1523/DHZLPJAJ2L/recipes.view.hero/13254507_265904970463941_7916017082023336182_n.jpg)
- 1h
- 8 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
100 g |
100 g |
3 hrnky |
3 hrnky |
50 g |
50 g |
2 lžíce |
2 lžíce |
Navrch | |
50 g |
50 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
Postup přípravy
-
Datle namoč do vody alespoň půl hodiny předem. Poté všechny ingredience (kromě čokolády) rozmixuj. Hotovou hmotu vytvaruj do obdélníčků a dej do lednice ztuhnout (tak na 30 minut).
-
Poté polij čokoládou a dej opět ztuhnout tentokrát minimálně na 2 hodiny.
Makronutrienty
67%
15%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 719 kJ | 1 171 kJ |
Kalorická hodnota | 411 kcal | 280 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
58,8 g
15,2 g |
40 g
10,4 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 5,88 SVJ | 4 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
15,6 g
5,34 g |
10,6 g
3,64 g |
Bílkoviny | 13,2 g | 8,99 g |
Sůl | 0,121 g | 0,083 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů