CIBULOVÁ OMELETA

Oli

CIBULOVÁ OMELETA

Cibulový koláč, což je skutečně oblíbená věc, se dá vytvořit krásně i bez mouky - lowcarb (nízkosacharidově).

Děkujeme Tereze Kubešové za recept :),

Více inspirace na Instagramu www.instagram.com/keto.chytre

Postup přípravy

  1. Nejprve si udělám klasickou omeletu ze svou vajec. Nechám ji chvilkou vychladnout a namažu kozí Lučinou - kozí mléčné výrobky mají méně laktózy a navíc je pro nás tato laktóza i lépe stravitelná. Lučinu posypu sušeným česnekem.

  2. Na dostatku oleje nechám cibuli na proužky úplně zezlátnout, pak přihodím slaninu na kostičky a nechám doškvařit. Slaninu s cibulí umístím na omeletu a nechám v troubě na 180°C zapéct tak 10-15 minut.

  3. Nezapomínejte na salát:

    ▫️směs listových salátů

    ▫️olivový olej

    ▫️avokádo

    ▫️pekanové ořechy

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte