Borůvková zmrzlina s mandlovým mlékem bez přidaného cukru

Na vlně chuti

Borůvková zmrzlina s mandlovým mlékem bez přidaného cukru

Domácí zmrzlinka, snadno a rychle bez přidaného cukru, stabilizátorů a barviv. Prostě jen čisté svěží ovoce a rostlinné mléko v nejvyšší dostupné kvalitě na trhu. Kombinací této zmrzliny je neomezené množství, můžeme kombinovat tvaroh s ovocem, kokosové mléko v plechu či bílý jogurt. Pokud máme chuť na kakaovou verzi, můžeme vyšlehat banány, přidat kakaový prášek, tvaroh či kokosové mléko a rázem máme jinou zmrzlinu.

Postup přípravy

  1. Domácí zmrzlinka, snadno a rychle bez přidaného cukru, stabilizátorů a barviv. Prostě jen čisté svěží ovoce a rostlinné mléko v nejvyšší dostupné kvalitě na trhu. Kombinací této zmrzliny je neomezené množství, můžeme kombinovat tvaroh s ovocem, kokosové mléko v plechu či bílý jogurt. Pokud máme chuť na kakaovou verzi, můžeme vyšlehat banány, přidat kakaový prášek, tvaroh či kokosové mléko a rázem máme jinou zmrzlinu.

  2. Připravené zmrzliny dáme důkladně zamrazit, ideálně do druhého dne.

    Před vyjmutím doporučuji na obal tvořítka pustit proud vlažné vody a zmrzlina sama vyklouzne.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte