Mandlové brownies bez mouky

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Mandlové brownies bez mouky

Tato dobrota je nejen skvělá, ale i za chvilku hotová.

Postup přípravy

  1. Čokoládu a tuk si rozpustíme ve vodní lázni a dobře promícháme, aby se ingredience spojily. V misce vyšleháme vajíčka s medem do pěny. Poté do nich zašleháme vychlazenou čokoládovou hmotu a špetičku soli.

  2. Nakonec opatrně vmícháme mandlovou mouku, prášek do pečiva a nahrubo nakrájené lískové ořechy.

    Nakonec opatrně vmícháme mandlovou mouku, prášek do pečiva a nahrubo nakrájené lískové ořechy.
  3. Těsto vlijeme na menší plíšek vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 175 stupňů asi na 20–25 minut (zapíchneme špejli).

  4. Po vyjmutí z trouby necháme vychládnout a poté rozřežeme na požadované kousky. Dobrou chuť.

    Poznámka

    Pokud si brownies uložíte přes noc do ledničky, čeká vás další den ještě větší lahůdka. Ale musíte to vydržet :D.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte