WESTERN FAZOLE A JAK JINAK NEŽ DOMÁCÍ CHLEBÍČEK

Danula

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

WESTERN FAZOLE A JAK JINAK NEŽ DOMÁCÍ CHLEBÍČEK

Oblíbený oběd či večeře...

Postup přípravy

  1. 1 sáček barevných fazolí, 2 libovější klobásy (na kolečka), 2 cibule (nadrobno), 5 stroužků česneku (na plátky), 2 plechovky rajčatového protlaku, 1 středně velká cuketa (na kostičky, pokud má už tvrdší slupku, raději oloupeme, případně vykrojíme semínka), mleté chilli, mletá sladká paprika, sůl, Vegeta.

  2. Fazole nechat přes noc namočené ve vodě. Druhý den slít a propláchnout ve studené vodě.

  3. Na pánvi orestovat cibuli, přidat česnek, mletou papriku a rajský protlak, zarestovat, přihodit fazole a cuketu, zalít vodou a dusit doměkka. Poté přidat klobásu, chilli, dochutit solí a Vegetou a případně zahustit hotovou jíškou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte