Vepřová panenka s fazolovými lusky

Live with Anny

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Vepřová panenka s fazolovými lusky

Vepřová panenka je to nejměkčí maso, které si z vepřového můžeme vybrat a taky to nejdražší. Když už si ji chceme udělat, musíme vědět jak :). Proto jsem pro vás připravila tento jednoduchý recept, podle kterého je panenka výborná.

Je to také poslední recept ode mě, ve kterém je maso.

Poslední dobou více a více studuju, co je pro mě zdravé a co bych měla jíst. Hodně se změnil také můj pohled na svět a přijala jsem to, co se už delší dobu sama sobě bojím přiznat. Prostě už se mi nechce jíst maso. Včera jsem celý den seděla u knížek a počítače a hledala informace, co mi bude chybět, když vyřadím maso… K mému překvapení, nic :D.

Postup přípravy

  1. Postupuj dle videa.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte