Vepřová krkovička s pečenou zeleninou a cizrnou

Adéla Kábelová

Vepřová krkovička s pečenou zeleninou a cizrnou

Tento recept je ideální, pokud se Vám nechce trávit moc času u plotny. Všechny suroviny totiž jen připravíte, ochutíte a dáte do trouby. Za 20 minut pak přijdete k hotovému.

Postup přípravy

  1. Krkovičku osolím, opepřím, potřu trochou olivového oleje a dám na plech vystlaný pečicím papírem. Propláchnutou cizrnu dám do mísy společně s nadrobno nakrájeným lilkem, cuketou, paprikou, rajčetem a cibulkou. Osolím, opepřím a přidám tymián a olivový olej. Směs promíchám a dám na pečicí papír společně k masu. Vša dám na cca 20 minut do trouby rozpálené na 175 °C. Když mám upečeno vmíchám do zeleniny čerstvou petrželku a můžu servírovat.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte