Velikonoční nádivka - LC

Velikonoční nádivka - LC

Tuto výbornou lowcarb nádivku doplníme třeba pečeným kuřecím stehýnkem a čerstvým salátem - velikonoční oběd od Ludmily Havlové jedna báseň!

Postup přípravy

  1. Ušlehat sní z bílků a lehce do něj zamíchat postupně všechny ingredience (máslo jsem dala rozehřáté), dát do formy s pečícím papírem(použila jsem formu na biskupský chlebík) a upečeme.

  2. Necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené vepřové a uzené maso(cca půl kila), zalijeme 1dcl mléka +4 celá vejce, utřeme 60g másla se 4 žloutky a přidáme.

    Nakrájíme bylinky(čím víc,tím lépe), sůl, pepř, česnek, muškát, promícháme a nakonec přidáme sníh ze 4 bílků, dáme do pekáčku a pečeme do zlatova.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte