Ryba je dobrá, lowcarb příloha taky...
Za sledování a sdělení budu ráda i na ig:
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Tilápie | |
---|---|
(já měla tilápii) 200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Hranolky | |
150 g |
150 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Filety okořeníme a opečeme na másle dozlatova.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, polijeme olejem, okořeníme a promícháme. Poté rozprostřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dozlatova, pak je "shrábneme" na hromadu, posypeme sýrem a zapečeme.
Makronutrienty
40%
45%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 426 kJ | 1 590 kJ |
Kalorická hodnota | 102 kcal | 380 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,47 g
1,68 g |
31,6 g
6,27 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,847 SVJ | 3,16 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,16 g
1,47 g |
11,8 g
5,49 g |
Bílkoviny | 9,58 g | 35,8 g |
Sůl | 1,22 g | 4,57 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů