Směs zdravá a mnohostranná

Žaneta Sládková, I feel GOOD

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Směs zdravá a mnohostranná

Jste vegetariáni nebo vegani? Pak ji můžete podávat třeba s pohankou nebo celozrnnou rýží. Vyznáváte spíše low-carb stravu? V tom případě přidejte k masu nebo listovému salátu... Ať už tak či tak, na variacích této směsi si prostě pochutnáte.

Postup přípravy

  1. Na troše olivového oleje poduste nakrájené 2-3 střední cibule a promačkané 2-3 stroužky česneku. Přidejte pokrájená rajčata (občas přežijete i ty z plechovky), můžete přidat tmavé fazole a určitě nezapomeňte na pokrájené zelené olivy. Pokud máte, tak přidejte na provonění i nějakou čerstvou bylinku. Chvíli povařte.

  2. Posolte, popepřete, posypte provensálským kořením, přihoďte lžíci tahini, lžíci bazalkového pesta a zakápněte citronem. Pak nechte ještě 5 min na mírném ohni povařit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte