Pečený celer s játry na česneku

Pečený celer s játry na česneku

Nutričně bohatý nízkosacharidový oběd, játra s celerem a kysané zelí ...vitamínová low carb bomba!

Děkujeme Božence Vaculkové za recept :)

Postup přípravy

  1. Povařit 1 nakrájený celer v zeleninovém bujónu, 500g kuřecích jater 5 minut povařit, celer pak pokapat olivovým olejem, posypat gril kořením na zeleninu, promíchat, dát do pekáčku na pečící papír.

  2. V hrnku smíchat 50ml oliv oleje, přidat 4 nastrouhané stroužky česneku, sůl, pepř,1 lžičku ml uzenou nebo sladkou papriku, majoránku, směsí zalít játra, promíchat, vylít na celer.

  3. Dát zapéct do trouby na 180st 30 minut (příště bych přidala trochu slaninky, ale i tak je to dobrota).

    K tomu domácí kysané zelí...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte