Pečená kari rýže s kuřecím masem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Pečená kari rýže s kuřecím masem 1 další fotka

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na malé kostičky, cibuli na drobno a mrkev na tenké proužky. Společně vložíme na rozpálenou nepřilnavou pánev a na sucho restujeme až se směs mírně zabarví.

  2. Pekáček potřeme olejem, aby se směs nepřipalovala. Do pekáčku navrstvíme rýži.

    Papriku a pórek nakrájíme na proužky.

  3. Do směsi na pánvi přidáme kari koření a sůl, papriku a pórek. Dobře promícháme.

    Směs přidáme k rýži, promícháme a pečeme v troubě na nejvyšší teplotu zhruba 10 minut, aby se povrch pokrmu zabarvil.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte