Omeleta s lilkem a lanýžovým olejem

Jídelní plán

Omeleta s lilkem a lanýžovým olejem

Baklažány jsou výborné - pokud tedy víte co s nimi. Tenhle recept je ultra jednoduchý, hotovo je do patnácti minut a navíc si ještě moc pochutnáte:)

Postup přípravy

  1. Na nepřilnavé pánvi rozhřejeme sádlo a z obou stran osmahneme lilky. Můžeme přidat špetku, dvě mletého římského kmínu - smažení ho krásně rozvoní. Osmahlé lilky odložíme vedle na talíř.

  2. Vejce rozmícháme se solí a pepřem. Nalejeme na pánev. Do vajíček vyskládáme lilky. Opékáme, dokud nejsou vejce tak, jak je máte rádi.

    Nakonec zasypeme parmazánem a můžeme přidat nasekané oříšky.

  3. Servírujeme na talíři přelité olivovým olejem s lanýžovou příchutí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte