OKOUN NILSKÝ - nízkosacharidový

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

OKOUN NILSKÝ - nízkosacharidový

Ryb k low carb (LC) obědu/večeři není nikdy dost. Je to rychlé, zdravé a když koupíte v akci za 24,-/100g jako já, máte parádní oběd za 55,-Kč s veškerou oblohou.

Postup přípravy

  1. Na ghí si z obou stran orestujeme osolené a oknínované filety okouna.

  2. Mezitím si připravíme ledový salát, smícháme se zakysanou smetanou, citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

  3. Z cukety nakrájíme škrabkou cudle, které krátce orestujeme na výpeku z ryby. Osolíme.

  4. Vše si narovnáme na talíře a honem se do jídla pustíme, neboť už i oči by jedly...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte