LANGOŠE - LC

LANGOŠE - LC

Všichni tu chuť známe a je prostě skvělá, nenahraditelná! Ale mám recept, který se dost blíží a udělá mi radost jak chuťově, tak nutričně. Langoše v tomto případě nesmažím, ale peču, jelikož se nedá použít odtučněná mozzarella z nálevu, další tuk už tu není na místě. A obvyklá otázka - křupe? Když je necháte péct déle (a nespálíte), tak ano!

Děkujeme Terezce Kubešové za recept, její inspirace na:

www.instagram.com/b_to_my_b/

Postup přípravy

  1. Strouhanou mozzarellu projedu tyčákem s moukou, vejcem, práškem do pečiva a solí. Vznikne těsto, se kterým se dá krásně pracovat. Rozpůlím ho a na plechu s pečícím papírem prsty udělám dva langoše.

  2. Peču na 200 cca 20 minut, od 15ti hlídám. A pak klasika - kečup, česnek, sýr.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte