KVĚTÁKOVÝ ZÁVIN

KVĚTÁKOVÝ ZÁVIN

Zdravý nízkosacharidový oběd či svačina na cesty. Zasytí a oko potěší :)

Dělám záviny pravidelně, zaprvé je to výborná svačina, obsahuje spoustu bílkovin, nasytí celou rodinu a za druhé je spoustu možností, čím ho naplnit a jaké těsto vlastně udělat.

Od Terezky Kubešové výborný tip, děkujeme!

Více inspirace na INSTAGRAMU www.instagram.com/b_to_my_b/

Postup přípravy

  1. Je to strašně rychlé - vařený květák projedu tyčákem s mozzarellou, vejcem a lahůdkovým droždím (pro chuť). Už nesolím, květák vařím ve slané vodě.

  2. Roztáhnu po plechu s pečícím papírem a nechám péct 15 minut na 190. Pak vyndám, obložím a nechám zapéct ještě čtvrt hodiny.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte