Kokosové hvězdičky se šmakoun kokosovým krémem, čokoládou a lískovými ořechy

Na vlně chuti

Kokosové hvězdičky se šmakoun kokosovým krémem, čokoládou a lískovými ořechy

Tyto hvězdičky se hodí při jakékoliv příležitosti, nemusíte extra kupovat formičky ve tvaru hvězdy, vystačíte si klidně se silikonovými formami na muffiny, či jinými silikonovými formičkami, případně postačí kulatá či hranatá forma, která se vystele pečícím papírem, kokosová hmota se upěchuje a následně zalije čokoládou. Následně již jen stačí nakrájet na požadované tvary. Rychlé, snadné a strašně dobré.

Postup přípravy

  1. Kokosový krém od Šmakouna dáme do mísy, přidáme strouhaný kokos, kokosový olej, důkladně propracujeme, naplníme formičky, důkladně upěchujeme.

    Kokosový krém od Šmakouna dáme do mísy, přidáme strouhaný kokos, kokosový olej, důkladně propracujeme, naplníme formičky, důkladně upěchujeme.
    Kokosový krém od Šmakouna dáme do mísy, přidáme strouhaný kokos, kokosový olej, důkladně propracujeme, naplníme formičky, důkladně upěchujeme.
  2. Ve vodní lázní rozehřejeme čokoládu na vaření, můžeme i nemusíme přidat mandlové mléko. Důležité je, aby se čokoláda dala lít. Rozehřátou čokoládou polijeme hvězdičky, ozdobíme lískovými ořechy nebo můžeme posypat kokosem.

    Formičky vložíme do lednice vychladit, nejlépe do druhého dne.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte