HERMELÍN V ŠUNKOVÉM KABÁTKU

Danula

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

HERMELÍN V ŠUNKOVÉM KABÁTKU

Dneska dojídáme "zbytky". Nebojte se, ani ty u nás sice nevypadají jako "pomyje" pro prasátka, ale fotit je nebudu.

Radši vám sem "šoupnu" něco dobrého "na zajídku" k pivečku nebo k vínečku... nebo třeba jen tak "na mlsotu"...

Postup přípravy

  1. 1 Hermelín nebo jemu podobný sýr (píšu sice jeden, ale to byste byli sami proti sobě a hostům k smíchu), 6 plátků kvalitní vepřové šunky, olej na smažení.

    Hermelín nakrájíme na šestiny, každý kousek zvlášť zabalíme pečlivě do plátku šunky, zajistíme párátkem a smažíme zvolna na oleji. Hotové necháme okapat na papírové utěrce.

    Podáváme třeba na listovém salátu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte