Halloumi hranolky

Jídelní plán

Halloumi hranolky

Rychlé, jednoduché, dobré. Halloumi hranolky se salsou nebo dipem jsou vynikající lehkou večeří nebo zdravým snackem.

Postup přípravy

  1. Nakrájejte halloumi na požadovanou velikost, například hranolky cca 1 – 1,5 cm. Smažte v rozpáleném oleji nebo sádle cca 2 minuty z každé strany do křupava. Před dokončením dochuťte a dosolte.

    Hranolky můžete také zastříknout olejem, promíchat s kořením a péct v troubě na 180°C, cca 15 - 20 minut, dokud nezezlátnou.

    Koření můžete samozřejmě obměňovat. Vynikající je také kombinace česneku a bylinek, garam masala nebo citronu, tymiánu a špetky chilli.

    Podávat můžete s jogurtovým nebo avokádovým dipem, salsou nebo tzatziki.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte