Fazolová pomazánka

Žaneta Sládková, I feel GOOD

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Fazolová pomazánka

Pomazánek není nikdy dost. Tato fazolová je opravdu skvělá a budou vás za ni milovat nejen vegani.

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibulku zpěníme na troše olivového oleje. Červené fazole z plechovky propláchneme a přidáme k cibulce a chvilku osmahneme. V troubě si upečeme stroužky česneku, zakápnuté olivovým olejem.

  2. Vše pak dáme do mixéru. Přidáme trochu čerstvé bazalky, římského kmína, soli, pepře a citronové šťávy. Přihodit můžeme i pár sušených rajčat a trošku oleje z nich. Vše umixujeme do hladké pasty. Zdobíme čerstvými bylinkami nebo třeba piniovými oříšky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte