Zapečený celer s kuřecím masem - LC

Lucca

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Zapečený celer s kuřecím masem - LC

Výborný nízkosacharidový (lowcarb) oběd, celer není cítit a je to zdravé a moc dobré!

Postup přípravy

  1. Celer oloupeme a nakrájíme na menší tenké plátky. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky taky. Cibulku též na kousky. Sýry nastrouháme každý zvlášť.

  2. A vrstvíme. Celer (okořeníme) , cibule, kuřecí, goudu,chedar, Celer, cibule,.... Každou vrstvu kořením. Poslední vrstva Celer a směs sýrů. Dáme zapect pod alobalem.

  3. Po 40 minutách odlejeme přebytečnou vodu a zalijeme smetanou a zasypeme sýrem. Pečeme do zlatova. Celer zkousejte vidličkou, někdy mu trvá než změkne...

    Výborná chuť, Celer tam není cítit což je bomba.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte