https://www.jidelniplan.cz/uzivatele/932
Ig: https://www.instagram.com/waytohealth__/?hl=cs
- 1h
- 10 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
150 g |
150 g |
45 g |
45 g |
90 ml |
90 ml |
Náplň | |
150 ml |
150 ml |
10 g |
10 g |
20 g |
20 g |
1 lžička |
1 lžička |
700 g |
700 g |
Poleva | |
200 g |
200 g |
6 g |
6 g |
Postup přípravy
-
Mandle s čokoládou rozemeleme najemno, přilijeme mléko (množství podle konzistence - aby těsto nebylo příliš suché ani mokré) a rukou natlačíme do formy s pečicím papírem (já použila formu na biskupský chlebíček).
-
Čokoládu rozehřejeme v mléce, přidáme želatinu a xylitol. Až se spojí v jedno, smícháme s jogurtem a nalijeme na korpus.
-
Ovoce rozehřejeme v kastrůlku, rozmačkáme vidličkou a vmícháme želatinu. Nalijeme na náplň a cheesecake dáme ztuhnout do lednice přes noc.
Makronutrienty
30%
31%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 725 kJ | 998 kJ |
Kalorická hodnota | 173 kcal | 238 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,65 g
5,01 g |
11,9 g
6,9 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,865 SVJ | 1,19 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
10,8 g
3,14 g |
14,9 g
4,33 g |
Bílkoviny | 8,89 g | 12,2 g |
Sůl | 0,083 g | 0,114 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů