Polévka z pečené zeleniny se sýrovými knedlíčky a olivami

Polévka z pečené zeleniny se sýrovými knedlíčky a olivami

Nápaditá lowcarb polévka - zasytí, doplní vitamíny a minerály a ještě chutná :)

Děkujeme Ruth Šormové za recept :)

Postup přípravy

  1. Pokrájená rajčata, cibuli, papriky a kapii smíchat s trochou olivového oleje, osolit, přidat koření podle chuti (petrželka, bazalka, oregano, pepř) a v zakryté nádobě 2 hodiny zvolna péct (já používám pomalý hrnec). Do hotové zeleniny přidat lowcarb rajský protlak a rozmixovat dohladka.

  2. Knedlíčky (12-15 kusů): Rozmíchat 1 vejce s 50g strouhaného sýra s 2 lžícemi dýňové mouky (jistě může být i jiná lowcarb mouka), vytvarovat knedlíčky a krátce povařit, nechat chvíli okapat a zchladnout (sýr trochu ztuhne).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte