Pohankový kuba

Marie Hloušková, RUTINA.cz

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Pohankový kuba

Dnes jsem kvůli mému opětovnému zařazování bezlepkových výrobků po Whole 30 uvařila pohankového kubu. Místo pšeničných krupek se dá pohanka a bezlepkové jídlo je na světě

Postup přípravy

  1. Houby jsem namočila na 15 minut do horké vody a povařila dalších deset minut (dle instrukcí na obalu).

    Podle instrukcí jsem si také připravila a uvařila pohanku.

  2. V nepřilnavém pekáčku jsem na ghí asi 5 minut restovala na jemno pokrájenou cibuli dorůžova. Pak jsem přidala scezené a pokrájené houby, pohanku a ostatní koření a vařila vše ještě 5 minut. Směs jsem na povrchu uhladila lžící a dala péct pod pokličkou na 20 minut do trouby při 190°C.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte