Petrželové tolárky s česnekem - zdravá a také low carb příloha

Jogínka

Petrželové tolárky s česnekem - zdravá a také low carb příloha 1 další fotka

Vyzkoušejte netradiční zeleninovou přílohu a ozdravte svůj běžný jídelníček. Tolárky jsou pouze za základních surovin s voňavým kořením. Tato příloha splňuje podmínky nejen pro zdravé stravování, ale i paleo, primal, nízkosacharidové keto stravování - low carb.

Postup přípravy

  1. Kořenovou petržel očistíme a nakrájíme na slabá kolečka - cca 2-3mm.

    česnek nasekáme nadrobno. V míse smícháme tolárky se všemi surovinami. Pokud se Vám nechce mazat mísa navíc, rozložte tolárky přímo na plech, posypte kořením, česnekem a pokapejte olejem.

  2. Pečte cca 25-30min při 200C - až tolárky začnou lehce zlátnout.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte