- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Dýně | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 palička |
1 palička |
Tofunéza | |
200 g |
200 g |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
2 lžičky |
2 lžičky |
2 lžíce |
2 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Hokkaido tekvicu šúpať nemusíme, ochutíme ju mletou rascou, morskou soľou a chilli, potrieme ju olejom a spolu s cesnakom ju šupneme do rúry :) Zeleninu pečieme, dokiaľ nezmäkne
-
Tofunéza: Všetko spolu pomixujeme do hladkého krému
Makronutrienty
49%
18%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 288 kJ | 1 751 kJ |
Kalorická hodnota | 68,8 kcal | 419 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,35 g
2,22 g |
38,6 g
13,5 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,635 SVJ | 3,86 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,24 g
0,703 g |
25,8 g
4,27 g |
Bílkoviny | 2,37 g | 14,4 g |
Sůl | 0,846 g | 5,15 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů